Select Langue

marți, 14 mai 2013

Se lanseaza noul serviciu LIFTAGO TAXI

                    

Traficanti.ro  Recomandări pentru comercializarea  Serviciului de                                        
                          Taxi Liftago.

                         www.joinsomethingnew.com/KISSS72        cod invitatie:  KISSS72

         Sumar Serviciul de pre-lansare "Join Something New" a fost creat pentru a pregăti viitorii comercianți pentru comercializarea unui nou serviciu tehnologic.



        Scopul său este de a pregăti comercianții si a le oferi cel mai bun avans pentru a putea profita de răspândirea acestui serviciu în întreaga lume chiar din momentul lansării sale. Viziunea din spatele acestui serviciu tehnic este de a oferi o soluție de transport fără bătăi de cap pentru oamenii din întreaga lume si de a deschide calea pentru mobilitatea viitorului. 

        În ultimul timp, acest lucru s-a dovedit a fi direcția cea mai bună de a activa. Mai multe mari companii au început să investească sume mari de bani spre acelasi scop: pilot automat adaptativ pentru masină, parcare automată, partajarea automobilului, Google driver - mai putine masini, solutia IBM pentru transportul inteligent în oras si multe altele.

       În scopul de a transforma viziunea noastră în realitate, a fost nevoie să selectăm un prim produs care are capacitatea: 
         • să ne inițieze pe calea spre o mobilitate mai inteligentă;
         • să genereze sume substanțiale de bani, în scopul de a finanța afacerea noastră de comunitate  si planurile noastre pentru viitoarele produse. 

                                              Vă rugăm să urați bun venit: Liftago Taxi!




                  www.joinsomethingnew.com/KISSS72      cod invitatie: KISSS72

       Liftago Taxi este un nou serviciu de aplicații mobile care conectează direct pasagerii (cu Liftago Taxi app) și șoferii de taxi (cu Liftago Driver app) și care oferă beneficii pentru toți:

    Pasagerii obțin un serviciu de taxi mai prompt, mai de încredere si mai convenabil si oferă ratinguri conducătorului auto, evitând în același timp să aștepte mult, costuri excesive și surprize neplăcute. 
   Șoferii de taxi obțin clienți suplimentari prin Liftago si trebuie să plătească doar o taxă fixă nominală pentru fiecare comandă Liftago pe care o primesc, fără alte taxe. 
   Cu Liftago ei pot oferi servicii de taxi mai bune si să obțină maximul de profit din afacerea lor. 
   Comercianții (ca dvs.) nu trebuie sa vândă nimic. Dvs. și comunitatea dvs. de marketing obțineți recompense în bani prin răspândirea utilizării aplicației Liftago gratuite printre pasageri si soferi.
   Odată ce un pasager din comunitatea dvs. utilizează aplicația Taxi Liftago pentru a comanda un taxi, comunitatea dvs. de marketing îsi primeste cota sa. 
   Mai mult, nu se percep taxe care să trebuiască a fi plătite!

             www.joinsomethingnew.com/KISSS72    cod invitatie: KISSS72




    Comunitatea de afaceri Liftago Oamenii din întreaga lume cheltuiesc milioane pe plimbari cu taxiul, deci haideți să facem serviciul să se merite! 
    Cu comunitatea de afaceri Liftago, aveți puterea, instrumentele si motivația de a obține o parte din activitatea de taxi din întreaga lume. 
    Iată o scurtă incursiune în modul prin care este generat profitul prin comunitatea de afaceri Liftago:
                                         Iată cum funcționează:
              
 --* La început este inițiativa oricărui comerciant Liftago  de a se asigura că sunt milioane de pasageri și șoferii care folosesc aplicațiile Liftago. În primul rând, pasagerii din comunitatea dvs. comandă taxiuri prin intermediul Liftago Taxi app. 
   Când șoferii acceptă aceste comenzi cu Liftago Driver app, o mică taxă fixă de tranzacție se plătește la Liftago. Este singura taxa plătită de către conducătorii auto pentru a obține clienții de taxi prin Liftago. 
   Aceasta este, de asemenea, baza pentru finanțarea Liftago.

 --* Jumătate din această taxă se întoarce la Liftago pentru a acoperi cheltuielile, costurile, profitul și dezvoltarea serviciilor Liftago. 

--* Cealaltă jumătate este baza "Planului de recompensă" - bani pentru tine (comercianții Liftago) ca răsplată pentru răspândirea utilizării serviciului Liftago.

--* 11% din taxa de tranzacție inițială este pusă deoparte într-o Rezervă Bonus. 
     Vom fi pregătiți pentru a folosi această Rezervă Bonus pentru a proiecta planuri speciale de recompensă pentru cei mai de succes comercianți de îndată ce vom primi feedback de pe piață iar atunci vom putea proiecta corect programele de recompensă. 
--* Cea mai mare parte rămasă (39%) din taxa de tranzacție va fi baza câștigurilor dvs.: Bonus Plimbare Taxi. 
--* Bonusul Plimbare Taxi va fi alocat în mod egal între șase comercianți (fiecare fiind superior comerciantului în linie). Ultimul comerciant care obține 6,5% din taxa de tranzacție sub formă de Bonus Plimbare Taxi este cel care a inspirat inițial pasagerul pentru a utiliza Taxi Liftago prin utilizarea codului său de invitație pentru a descărca aplicația.

 Inscrieri gratuite aici!

                        www.joinsomethingnew.com/KISSS72     cod invitatie: KISSS72



     Asta înseamnă că fiecare comerciant poate obține câțiva cenți pentru o singură plimbare a unui pasager din comunitatea sa.
    Cu toate acestea, comercianții obțin Bonusul lor de Plimbare Taxi de fiecare dată când pasageri din comunitatea lor fac o plimbare cu Liftago.
    Imaginați-vă că puteți atrage 10 comercianți în prima linie a comunității dvs. și aceștia vor atrage fiecare 5 alți comercianți și 5 pasageri de oriunde din lume în prima lor linie proprie.

    Atunci prima lor linie de comercianți va face acelasi lucru si asa mai departe. Acum există aproximativ 40.000 de pasageri în cele sase linii din comunitatea dvs.
    În cazul în care acestia fac o singură plimbare Liftago în fiecare lună, puteți obține mai mult de o mie de dolari pe lună ca recompensă.

   Ce se întâmplă dacă fac mai multe plimbări? Ce se întâmplă dacă atrageți șoferii de taxi în comunitatea dvs. si îi ajutați să devină comercianți care comercializează Liftago Taxi pentru pasagerii pe care îi întâlnesc în fiecare zi?

   Depinde de dvs. pentru a maximiza potențialul dvs. de comunitate! 
   Următorul film vă prezintă elementele de bază ale rolului dumneavoastră de comerciant Liftago

    și potențialul său. Ați observat diferența mare dintre o rețea de marketing clasică si afacerea noastră de comunitate? 
   Aici sunt principalele avantaje si beneficii ale comunității noastre de afaceri inovatoare:
  ---*Nu vindeți nimic.!!! 

   Munca dvs. constă în a distribui aplicații Liftago gratuite si de a fi recompensat atunci când acestea sunt utilizate.
 ---* Nu plătiți nimic.!!! către Liftago pentru oportunitate. 
   Noi vă dăm o idee, instrumentele si oportunitatea si vă răsplătim pentru că ne ajutați să distribuim utilizarea Liftago în întreaga lume. 
 ---* Oferiți o valoare foarte mare.!!! Pasagerii oricum iau taxiuri. 
   Cu Liftago, dvs. faceți viața mult mai usoră, atât soferilor cât si pasagerilor, pentru beneficiul lor si al dvs. 
 ---* Sunteți parte a unei afaceri durabile.!!! Liftago Taxi este primul nostru serviciu si, desi furnizarea pasagerilor pare fără sfârsit, există o limită a numărului de pasageri în această lume. 
   Cu timpul vom lansa servicii si aplicații suplimentare pentru a oferi comunității dumneavoastră posibilități suplimentare si pentru a face viziunea noastră de mobilitate fără bătăi de cap realitate.

                                       Ce se întâmplă în continuare? 



    1. Acum, că serviciul de taxi Liftago este public, continuați să folosiți site-ul de prelansare Join Something New pentru a construi comunitate dvs. de marketing cu informațiile actualizate disponibile acolo. În timpul campaniei de achiziție asigurați-vă că vă promovați link-ul corect care conține numele de utilizator unic pe care l-ați ales in timpul înregistrării:
             EX:
           www.joinsomethingnew.com/KISSS72         cod invitatie: KISSS72
                              (www.joinsomethingnew.com/nume).

       Dacă înregistrați pe cineva din străinătate, utilizați pagina de înregistrare într-o altă limbă (de exemplu: www.joinsomethingnew.com/de/nume, caz în care "de" înseamnă limba germană). 
      Lista limbilor disponibile este în crestere rapidă în funcție de țările în care afacerea noastra se extinde. Pagina dvs. personală pe Join Something New este accesibilă cu adresa dvs. de e-mail, numele de utilizator și PIN-ul, pe care le-ați primit la înregistrare. 
      Acolo veți găsi secțiuni care arată cresterea si statisticile de top din comunitatea dvs., o hartă a comunității dumneavoastre proprie si a comunității globale, un instrument calculator pentru a estima câstigurile potențiale, o secțiune de documente, o pagina de intrebari frecvente si pagina dvs. de profil.
                                                   IMPORTANT: 
    Pre-lansarea de servicii Join Something New este aici pentru a înregistra

             www.joinsomethingnew.com/KISSS72                  cod invitatie: KISSS72

 noi comercianți în comunitatea dvs. Cu toate acestea, vă recomandăm cu tărie să utilizați Join Something New pentru a înregistra, de asemenea, si soferii de taxi care ar dori să realizeze un venit secundar prin afacerea de comunitate Liftago .

    Șoferii au cel mai simplu acces la mulți pasageri si alti soferi în fiecare zi, astfel încât acestea sunt persoanele cele mai potrivite pentru a deveni comercianții dvs.
    În acest fel ei castigă bani din toate plimbările Liftago ale pasagerilor pe care i-au înregistrat, pentru beneficiul lor si al dvs.

    2. Liftago.com va fi disponibil în curând pentru dvs. într-un mod publicitar de prelansare, astfel încât să puteți înregistra potențialii pasageri si soferi în comunitatea dvs. 
       Veți putea face acest lucru în acelasi fel ca si cu codul de invitație Join Something New, doar trimițându-le adresa site-ului Liftago: www.liftago.com/nume.
       Pasagerii și șoferii care se înscriu în acest fel vor primi un e-mail automat pentru a confirma adresa de e-mail. După ce vom lansa Liftago pe piața lor, ei vor primi un link pentru a descărca aplicațiile gratuite Liftago (care conțin codul dvs. de invitație), si atunci când o fac, ei vor aparține comunității dvs. 
       Din perspectiva lor, ei vor folosi aplicațiile pentru propriul beneficiu: serviciu de taxi fără probleme pentru călători și mai multe locuri de muncă pentru soferii de taxi. 
      Vom implementa o caracteristică pentru a vă anunța cât de mulți soferi si pasageri s-au înregistrat în comunitatea dvs. De îndată ce serviciul Liftago este lansat, site-ul Liftago va deveni complet funcțional si veți fi în măsură să conduceți activitățile de marketing de acolo. Vizitați site-ul Join Something New și studiați Întrebările frecvente pentru a afla mai multe. 



                        www.joinsomethingnew.com/KISSS72     cod invitatie KISSS72 

Apreciem mereu feedback-ul dvs., astfel încât, dacă aveți orice întrebări sau sugestii, vă rugăm sa ne contactati la info@joinsomethingnew.com. Aceste recomandări sunt valabile pentru faza de pre-lansare a serviciului Liftago. De îndată ce veți primi un buletin informativ care anunță lansarea serviciului Liftago, atât activitatea de consumator cât si cea de comerciant se va face pe www.liftago.com. Toate datele dvs. (datele de conectare si toată comunitatea dvs.) din Join Something New va fi transferată pe pagina dvs. personală nouă Liftago. 

                                    SUCCES si spor la clienti si bani!!! 
 


genesismails.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu